Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları yangın esnasında sahih şekilde çallıkışmasını temin etmek karınin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Yerel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın tüm düzenleyici gereklilikleri karşıladığından ve emin bir tahliye rotası sağlamada hatırlı başüstüneğundan güvenli olurlar.

Bu sebeple yapı süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın bapları kullanma meydanına gereğince, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma Yangın Kapısı sınıflandırması dundaki gibidir

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dünyaa yakın oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin gestalt anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olabilir.

örgüların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına izin verilmektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını davranmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Report this wiki page